Sunday, February 26, 2012

Smile...I wanna see you Smile...

   E o durere pe care multi nu o inteleg….probabil nici eu….habar nu am.
Iubirea,nu exista definitii pentru a explica ce este,nici termini de comparatie.Iubirea este diferita,de la persoana la persoana.
 Nu inteleg oamenii care mint alti oameni…adica le spun,apoi le jura,ca au sentimente puternice pt.ei,dar peste doua saptamani,cand apare cineva”mai bun”,te lasa balta cu ochii in soare si ti-a dat dracu’ toate sentimentele…sufletul iti este dat peste cap.
      De ce fac asemenea rahaturi?ce este in mintea lor?ei cred ca esti doar o bucata de hartie,de care isi bat joc si o lasa balta de cate ori pot si au ocazia?
                                               Mizerabilii!
Dar cand ai fi gata sa-ti dai si sufletul pentru persoana iubita?
   Atunci esti luat de fraier,nu  neaparat pentru ca persoana de care esti indragostit/a vrea sa o faca intentionat,ci pentru ca si-a pierdut increderea in el/ea insusi…..ii este frica de inca o nenorocita de dezamagire.
Lumea-i plina de ticalosi/loase care-ti dau viata peste cap.
   Din acest motiv am ajuns sa cred ca daca ai parte de iubire…..risti sa fi omorat/a,ca sa poata sa-ti fure si acest lucru…de ce?.....poate pentru ca ei/ele nu au ceea ce tu ai….sunt gelosi….si sunt bogati din punct de vedere financiar,dar atat de saraci din punct de vedere emotional.
 Oricum,daca ai gasit dragostea adevarata,tine-o departe de ispite(indiferent frumoase sau Urate)…ascunde-o de hoti…lipeste-o de tine sa nu-ti fie manjita de ticalosi.

2 comments:

  1. stii,cand si celalalt te iubeste ispitele nu exista....existati doar voi doi si atat!
    ..niciodata nu e doar vina unui singur partener,intotdeauna vina e a amandurora...doar ca,egoisti cum suntem,nu observam acest lucru..si e mai usor sa-l invinuiesti pe celalalt!
    o zi frumoasa si o primavara cu zambete sa ai!

    ReplyDelete
  2. Iubirea e inselatoare... nu poti sa o tii departe de toti, nu poate fi iubire implinita daca nu o vad si ceilalti, daca nu se vede pe fata ta... Si ispitele pot venii si dintre voi, de la parinti, de la oricine.
    Personal cred ca ispitele fac parte dintr-0 relatie... :D

    ReplyDelete